Unul din avantajele achiziției noului foto-album Lost Chapters al Victoriei Viprada, pe lângă acela că veți deține un obiect formidabil de artă - veți profita de un portret realizat de Victoria Viprada în luna Iunie.
În unul din interviurile sale, scriitorul ceh Milorad Pavić spunea că în comparație cu mulți alți autori, care încearcă să structureze haosul, să-i dea o formă, să-l aranjeze cumva, el pur și simplu îl descrie, îl arată în naturalețea lui. La fel și Ciprian Antoci în expoziția Energia sunetului, care are loc de la 04.02 până la 02.03.2022 în cele două spații expoziționale ale librăriei Cartego Bookstore. În unele lucrări din această expoziție acesta structurează haosul, în altele îl prezintă în toată naturalețea lui și, în cele din urmă, crează în câteva lucrări o nouă imagine a haosului, o imagine aparent inefabilă a haosului, inimaginabilă chiar.
Cartego a găzduit în data de 3 septembrie vernisarea expoziției Contra Jur de Cristina Demian, în noul spațiu expozițional datat în anul 1884, cu un concept destinat descoperii și susținerii frumosului și mai ales a tinerilor talentați autohtoni. Toate acestea prin intermediul artei: pictură, desen, scriitură sau muzică. Un loc incomparabil, nemaivăzut în Chișinău, unde cei veniți s-au lăsat absorbiți de atmosfera misterioasă și ascunsă de gălăgia urbană.