Puiu și Vulpoi. Vreau în barca ta! - Sergio Ruzzier

epicentru stock
epicentru id 9786068986685
187 леев

Vreau în barca ta! este al doilea volum din seria de bandă desenată pentru cei mici, Puiu și Vulpoi. Cei doi prieteni au noi aventuri, în care veți regăsi o barcă, un lac liniștit (sau nu prea), un tort foarte mare de ciocolată și o cursă contra cronometru pentru a prinde răsăritul de soare.

Ca de obicei, Puiu se auto-invită în plimbările lui Vulpoi, îl sâcâie, îl provoacă, dar îl și face să râdă. Iar Vulpoi este prietenul liniștit de care are nevoie Puiu ca să-și tempereze agitația. O pereche de pomină!

Cartea este potrivită pentru cititorii începători, iar umorul situațiilor poate fi savurat de copii și adulți deopotrivă. Vreau în barca ta! este o recomandare obligatorie pentru biblioteca micilor cititori. Aici găsiți primul volum al seriei.

Secrete de autor

În toate cărțile sale, Sergio Ruzzier inventează făpturi bizare, ascunse prin valurile apelor sau pe paginile decorative de la începutul și sfârșitul cărților. Pești cu piciorușe, viermișori cu mustăți, caracatițe cu trompă sau cornițe. I-ați observat? Dacă nu, e timpul să-i căutați și să aveți o porție bună de râs alături de copii!

Despre Sergio Ruzzier

Sergio Ruzzier este un artist italian consacrat pe piața americană de carte. Asemenea lui Maurice Sendak, Sergio Ruzzier a ales ca mijloc de exprimare artistică albumele pentru cititorii începători, unde reușește un echilibru perfect între simplitate și referințe sofisticate. Mai multe despre Sergio Ruzzier puteți citi pe site-ul nostru sau pe pagina oficială a autorului.

VÂRSTA: +5 ani