Cartea omuleților - Mircea Stanciu, Ștefan Georgescu

epicentru stock
epicentru id 9786068986371
168 леев

VÂRSTA: +5 ani, +7 ani

Dacă ar fi să facem o listă a personalităților de copii, am avea la sfârșit o surpriză: sunt atât de multe și diverse, încât nu ar ajunge o carte care să le inventarieze pe toate. „Cartea omuleților” deschide o listă amuzantă și prietenoasă, în care sunteți invitați să vă recunoașteți sau… să vă adăugați!

Cartea omuleților este cartea fiecăruia dintre noi, pentru că tuturor ne place să ne căutăm asemănări cu personaje din cărți și să ne construim măști imaginare. Este un fel de a ne cunoaște mai bine și de a afla ceva în plus despre noi înșine.

Vă invităm să descoperiți portrete de omuleți imaginari, dar posibili, pentru că toți i-am întâlnit la un moment dat în viață: băiețelul care râde-ntruna, fetița călătoare, băiatul care înflorește tot ce povestește, fetița care cântă și dansează… În care dintre ei ne recunoaștem mai bine? De care suntem mai depărtați? Cum suntem noi, la urma urmei, și ce nume nou de personaj am inventa, ca să ni se potrivească?

Cartea omuleților este a treia și ultima carte a autorului Mircea Stanciu. Autorul s-a jucat, dar dincolo de joacă, a meditat pe marginea fiecărei tipologii umane. Indiferent de năravurile noastre și de personalitate exterioară, cu toții suntem omuleți pe cale de a deveni OAMENI.


Celelalte două cărți scrise de Mircea Stanciu: Cartea cuvintelor dispărute și Cartea meseriilor dispărute.