PRECOMANDĂ! „Zâna Eva și Legerea relativității” de Xenia Piciughin

epicentru stock
epicentru id 9789975174244

ISBN: 9789975174244
Editura: Cartego
Autor: Xenia Piciughin
Ilustrator: Cristina Balan; Olesea Muntean; Iuliana Chilcevschi
Anul apariției: 2024
Copertă:Cartonată
Dimensiuni:
Greutate:
Numărul de pagini: 36
Limba: Română
Vârsta: 3+


Descriere:

„Bine ați venit în universul fascinant al cunoașterii și al stării conștiente, acolo unde curiozitatea îmbrățișează înțelepciunea, iar mințile tinere se deschid către legile magice ale universului. Această carte specială, pe care o țineți acum în mâini, nu este doar o poveste obișnuită, dar și o călătorie extraordinară în lumea autocunoașterii.

Scopul acesteia este să vă încurajeze să creșteți nu doar în înălțime și înțelegere academică, ci și în înțelepciune și înțelegerea lumii.

Fiecare pagină este plină de secretele fascinante ale universului, explicate într-un mod simplu și captivant, astfel încât să puteți înțelege esența și frumusețea legilor care guvernează totul în jur.

La finalul cărții, veți găsi nu doar sfârșitul poveștii, dar și o invitație la acțiune și reflecție. Vă așteaptă o serie de întrebări și activități, pe care să le faceți împreună, în timp ce discutați despre temele abordate în poveste.

Zâna Eva și Legea Relativității” este o călătorie emoționantă spre autocunoaștere și conexiune. Sper că, în urma acestei povești, veți simți că v-ați apropiat de adevărurile universului și, cel mai important, de cele ale propriului suflet.

Datorită acestei cărți puteți crește spiritual, pășind pe calea evoluției împreună.

Să înceapă călătoria în lumea minunată a aventurii si înțelepciunii.

Cu drag,
Xenia Piciughin”


Departe, departe, în Pădurea Magică, trăiește o zână curioasă pe nume Eva și prietenul ei – spiridușul Lupo. Împreună, ei pornesc într-o călătorie magică, în care vor descoperi unul dintre cele mai fascinante secrete ale Universului - Legea Relativității. 

Această carte aduce în fața copiilor o poveste captivantă despre prietenia autentică, respectul reciproc și acceptarea diversității. 

De asemenea, cartea conține o serie de întrebări și activități pentru părinți și copii, care îi ajută să petreacă timp frumos împreună și să înțeleagă mai bine legile Universului. 

„Zâna Eva și Legile Relativității” face parte din seria celor 7 cărți „Copiii stelari și legile Universului”, care îi încurajează pe micii cititori să exploreze lumea într-un mod diferit, să vadă lucrurile din diverse perspective și să aprecieze frumusețea lumii înconjurătoare.