Rutina mea, Sau cum spune Razvan „nu vleau!”

epicentru stock

Set educational pentru copii

Data publicării: 2023

Editura: Planco ART

ISBN: 9789975360555

Dimensiuni:H: 24cm | l: 31cm

„Rutina mea" ii va ajuta pe părinţi să gestioneze cu mai puțină dificultate problemele din primii ani din viața copiilor, fiind primul planificator/planner care elucidează momentul în care copilul aproape parcă-parcă începe să devină autonom. Excelent pentru a-i învăţa pe cei mici abilitățile de organizare, responsabilitatea și gestionarea timpului.

Plannerul este elaborat sub forma unui jurnal zilnic, cu toate activităţile specificului vârstei de 2 ani +.


Elementele colorate şi pictogramele din el îi captivează pe cei mici să-l utilizeze, mai ales că este uşor de înţeles şi de folosit, adaptat la nivelul lor de vârstă şi de înţelegere. Plannerul include activitatea zilnică a copiilor, dar şi „responsabilităţile" lor, cum ar fi spălatul pe dinți ori sistematizarea jucăriilor, conţinând un spaţiu pentru bifarea sarcinii realizate.

Plannerul conţine şi un ghid special, care oferă sfaturi şi prezintă tehnici prețioase de comunicare pozitivă şi necondiționată cu copiii. În plus, ghidul il ajută pe părinţi să identifice emoțiile trăite de micuţi şi îi încurajează să le exploreze și să le înţeleagă prin intermediul adorabililor monstruleți, care au forma fiecărei emoții.

Suplimentar, în cutie găsiţi şi trei tipuri de autocolante, cu elemente vizuale distractive: marcaje speciale pentru acţiuni: terminat/sau nu;

  • abţibilduri cu mesaje în care copiii sunt încurajaţi să-şi evidențieze reuşitele, dar şi să se simtă mai motivați în utilizarea plannerului: „Sunt mândru de mine!", „Ce bine mi-a ieşit!";
  • autocolante speciale pentru hobbyuri sau activități specifice pentru copil, cum ar fi: sportul, călătoriile, cumpărăturile, meditaţiile etc.
  • Acest planner, asezonat cu iubire şi grijă, este dedicat tuturor copiilor, dar şi rebelului meu Răzvan!

Alexandrina Jardar. Mama