La picnic cu familia Soricel - Kazuo Iwamura

epicentru stock
epicentru id 9786068996837
189 леев

E soare și din ce în ce mai cald. Cum să stai în casă când e primăvară? Toată pădurea e scăldată în lumină, puii abia ieșiți din ou ciripesc în cuiburi, poienile sunt pline de gâze și flori. Să alergi, să te urci în copaci, să sari peste pârâu, să te dai de-a rostogolul printre păpădii… Sunt atâtea de făcut și niciunul dintre frații și surorile tale nu se lasă rugat când e vorba de joacă și hoinărit. Bine că ziua e lungă și Mama și Tata au luat pentru drum apă proaspătă și ceva bun de mâncare. Parcă și Bunica și Bunicul au întinerit — merg unul lângă altul, zâmbesc și privesc visători puful de păpădie purtat de vânt spre seninul cerului.

Suntem o familie de 14 șoricei: tata, mama, bunicul, bunica și 10 frați: Brăduț, Codruț, Sânziana, Petruța, Mugur, Bujor, Merișor, Brândușa, Romanița și Ghiocel.

Kazuo IWAMURA s-a născut la Tokio în 1939. A făcut studii de artă și design, iar cariera și-a început-o ca grafician la emisiunile pentru copii ale NHK, televiziunea japoneză. A lucrat și ca designer într-o companie de produse cosmetice, după care s-a decis să devină autor și ilustrator de cărți pentru copii. A publicat zeci de titluri, în Japonia și în întreaga lume. Printre cele mai iubite sunt cărțile cu aventurile de zi cu zi ale familiei Șoricel — cărți despre universul cald, luminos și plin de iubire al copilăriei și vieții de familie.

Categorii: Carti ilustrate, interactive

Varsta Recomandata :0-2 ani, 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani

Limba: Romana

Data publicării: 2023

Editura: Cartea Copiilor

Tip copertă: Hardcover

Nr Pag: 32

Traducatori: Iolanda Prodan

ISBN: 9786068996837

Dimensiuni:H: 26cm | l: 20cm