Ziua în care Adam a devenit băiat bun - Bogdan Coșa

epicentru stock
141 леев

Amuzant, instructiv și duios, Ziua în care Adam a devenit băiat bun este un basm contemporan care va rămâne mult timp în inimile copiilor.


Vacanța școlară e pe sfârșite, iar Adam, mezinul familiei Banană, are de scris o compunere despre ea – dar ce poți să scrii despre o vara în care nu s-a întâmplat nimic deosebit?

În fața foilor albe de caiet, Adam descoperă însă ceva cu adevărat surprinzător: o voce interioară. Ghidat de ea, băiatul trece cu bine printr-o mulțime de peripeții, pentru ca, la lăsarea serii, să se-ntoarcă acasă cu o poveste de neuitat.


Bogdan Coșa (n. 1989) este scriitor. A publicat trilogia Poker, romanul Cât de aproape sunt ploile reci și volumul de poeme O formă de adăpost primară. A primit mai multe premii literare și a beneficiat de programele de rezidențe pentru scriitori oferite de Hessischer Literaturrat (Germania), Pécsi Íróprogram (Ungaria), FILIT (România) și Fundația pentru Poezie „Mircea Dinescu" (România).


Ionuț Robert Olaru (n. 1983) crede că totul în jurul nostru este poveste și transformă cuvintele în ilustrații minunat colorate. A mai transpus în imagini În căutarea inspirației, Praf de zâne și Copacul de Ana Dragomir, Ploaia curcubeu, Spiridușii luminii și Iepurele Înțelept și secretul poveștilor de Andreea Iatagan.