Arta de a dărui timp - VÉRONIQUE AÏACHE

epicentru stock
183 леев

Arta de a dărui timp ne șoptește, într-o manieră relaxată și altruistă, ce înseamnă slow attitude, cum arată un stil de viață bogat și savuros, fără grabă, fără stres și fără supărări, doar cu un zâmbet discret și multă încredere în viitorul pe care ți-l desenezi, hotărât, în sfârșit, să îți faci timp ca să trăiești.

 

„Timpul este suficient pentru cei care știu să îl folosească.“LEONARDO DA VINCI

 

„Timpul există doar pentru ca lucrurile să nu se întâmple în același timp.“ ALBERT EINSTEIN

 

„Aș fi scris o scrisoare mai scurtă. Dar nu am avut timp.“ BLAISE PASCAL

 

„Oamenii (...) își pierd sănătatea ca să strângă bani, apoi își pierd banii ca să-și redobândească sănătatea.“ DALAI LAMA

 

 

Autor

Véronique Aïache este jurnalistă, specializată în domeniul bien-être, și are o activitate publicistică intensă în presa franceză dedicată femeilor. Datorită iubirii ei necondiționate pentru pisici, a devenit expertă în terapia psihoemoțională cu feline și a scris mai multe lucrări care prezintă virtuțile vindecătoare ale acestor ființe care ne însoțesc pe drumul vieții, grațioase și răsfățate. A fondat un canal de televiziune pe internet, TvCats, unicul din lume dedicat în exclusivitate pisicilor și companionilor umani ai acestora. Véronique Aïache este căsătorită și locuiește în Boulogne-Billancourt.