Цвета и их тайная жизнь

epicentru stock
epicentru id 978-606-8564-78-4
451 леев

G E N I U   Ș I   H A Z A R D ,   I N S P I R A Ț I E   Ș I   A L C H I M I E ,
A R T Ă ,   R E L I G I E   Ș I   L I T E R A T U R Ă ,   I S T O R I E ,
M O D Ă   Ș I   D E S I G N ,   E L I T I S M   D E Z I N V O L T ,
A R M O N I E ,   S P L E N D O A R E   Ș I   D E S Ă V Â R Ș I R E

Neobișnuitele povești ale celor mai seducătoare nuanțe, ale celor mai fascinanți pigmenți și ale celor mai fragile umbre. De la galbenul-solar imaginat de Van Gogh într-o simfonie de tente crude sau frânte la cel mai stins Veronese pornit spre albastru-regal, de la puritatea morală și spirituală din gândirea lui Le Corbusier la albul-infinit modelat de Rodin, de la cărbunele de pe pereții peșterii din Lascaux la perioada albastră a lui Picasso, de la verdele-Kelly la purpura imperială și rozul-fluorescent al generației punk, un foc de artificii, un studiu fără asemănare al civilizației umane. Cutreierând rafinat universul politicii și al modei, al artelor și al războiului, Culorile și viața lor secretă șoptesc istoria vie a propriei noastre culturi.

„O aventură în jurul lumii, fără să ieși din cutia ta de acuarele.“ - SIMON GARFIELD

Acest volum este tipărit la tipografia Monitorul Oficial pe hârtie Cocoon Offset, o gamă inovatoare de hârtii offset extra-albe, certificate FSC® şi 100% reciclate, asigurând o reproducere a culorilor consistentă şi de înaltă clasă, menţinând o viteză de imprimare excelentă. Prin alegerea Cocoon offset, niciodată nu va trebui să faci un compromis între gradul de alb şi acreditările de mediu.

„Tipărit la Monitorul Oficial“
este brandul care ne vorbeşte despre cărţi... unice.

Utilizând Cocoon Offset în locul unor hârtii nereciclate, impactul asupra mediului a fost redus cu:
2 462 kg de deşeuri • 364 kg de dioxid de carbon • 3 640 km parcurşi în medie de o maşină • 69 800 litri de apă • 3 922 Kwh de energie • 4 000 kg de masă lemnoasă

Kassia St Clair
Colecţia: savoir-vivre
Traducere: Mihai Moroiu
135 x 210 mm; 320 pp.
Carte cartonată, color
ISBN: 978-606-8564-78-4