În cazul în care produsul comandat prezintă defecte de fabricație (defecțiuni fizice grave), Clientul poate solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de maxim 48 ore din momentul în care l-a primit.

Adresa de returnare a produselor livrate prin serviciul curierat este: mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.

Vânzătorul va rambursa integral suma încasată de la Cumpărător cu excepția costurilor livrării (serviciului curierat). Vânzătorul va efectua rambursarea folosind aceeași modalitate de plata ca și cea folosita pentru tranzacția inițială.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, cu etichetele intact, fără defecte (cu excepția defectelor de fabricație) și documentele care l-au însoțit: factura, bonul de casa/cecul). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesiva și/sau intervenții neautorizate etc.