‼️🥹Expoziția de grup – AUTOPORTRET. Selfie in art
Din 18 Mai – 18 Iunie
Galeria Cartego Bookstore

💛În toată istoria omenirii, individului i s-au dictat conformarea la standardele sociale și limitarea emoțiilor și gândurilor adevărate – o existență la dispoziția și pe potriva celorlalți. Însă pentru a găsi un echilibru între a fi tu însuți și a îndeplini așteptările societății, între autenticitate și conformare, între exprimarea liberă și dependență este important să-ți cunoști și să-ți respecți în măsura decenței propriile valori.
În această căutare a adevărului este important să înțelegem că nu putem să satisfacem întotdeauna așteptările societății. În schimb, putem să încercăm să fim autentici, iar autenticitatea descoperă adevărul ce se ascunde în noi și această expozitie de grup ai artiștilor oferă o ocazie excelenta pentru a reflecta asupra propriilor emotii, precum si pentru a descoperi perspective noi.

🤩Artiștii:
Cezara Kolesnik, Elena Bria, Evghenii Medvedev, Eugen Gorean, Mihai Ostahi, Victor Teslaru, Mihai Lazar, Ciprian Antoci, Daniel Cauia, Dorin Nebunu, Ruslan Roșca, Alexandra Dumac, Leo Dolghier, Alexandr Kodimsky, Daria Kropacheva, Victor Fală, Mihaela Motruc, Sergiu Ciochină, Savov Krasimir, Kara Vladimir.

💛Intrarea este gratuită!
L - V 9:00 – 20:00�
S – D 10:00 – 19:00
🟡Galeria Cartego Bookstore🟡
🔻str. Vlaicu Pârcălab 2

Din 18 Mai – 18 Iunie
Expoziția de grup – AUTOPORTRET. Selfie in art