Cartego este o librărie creată de oameni amețiți după cărți. La drept vorbind, Cartego a apărut inclusiv din necesitatea de a citi ceva proaspăt, ceva ce nu se găsea mai demult în librăriile din Chișinău.La noi nu vei găsi cărți de proastă calitate, nu îți vei aștepta săptămîni întregi comanda, nu vei rămîne dezamăgit de lipsa iminentă a cărților în engleză și nu vei ezita niciodată să recomanzi Cartego prietenilor tăi cu minte. 

 Cărți de Business, Gastronomie, Artă & Cultură, Ficțiune, Limbi Străine, Psihologie și multe altele au fost alese cu meticulozitate înainte să apară pe rafturile librăriei online. Credem cu certitudine că odată ce vei intra în oricare dintre aceste categorii, te vei găsi imediat inspirat să încerci lucruri noi, să crești la nivel personal și profesional și să ieși din zona ta de confort. Dacă vei simți și tu aceste simptome, înseamnă că totul merge așa cum trebuie.

Te rugăm să ne lași o recenzie aici de fiecare dată cînd vei citi vre-o carte care te va mișca. Ajută-ne să creăm cea mai frumoasă comunitate de oameni a căror pasiune miroase a vopsea proaspătă de tipar.