Surreal Encounters: Collecting the Marvellous

 • Paperback: 240 pages
 • Publisher: National Galleries Of Scotland (August 17, 2016)
 • Language: English
 • ISBN- 9781906270971
 • Product Dimensions: 9.6 x 0.9 x 11.8 inches

 •  Această carte reunește peste 160 dintre cele mai bune opere de artă suprarealistă ale artiștilor legendari, inclusiv Salvador Dalí, Max Ernst, René Magritte, Joan Miró și Man Ray • Lucrările provin din cele patru colecții private de renume și extraordinare ale lui Edward James, Roland Penrose, Gabrielle Keiller și Ulla și Heiner Pietzsch și oferă împreună o imagine de ansamblu superioară a artei suprarealiste
  Zece eseuri explorează diferitele origini, contexte istorice și îndemnuri creative din spatele acestor colecții. Lucrările de artă, poate mai mult decât orice, pe care le poate dobândi, sunt obiecte ale dorinței și opere de artă suprarealiste cu atât mai mult. Calitatea pură a lucrărilor dobândite (și, în cazul Pietzsches, încă în curs de achiziție) este uimitoare și, deși sunt pasionați de viziunile lor private, toți colecționarii au fost atenți să contribuie la binele public.
  Colecțiile se completează reciproc într-un grad extraordinar și ne permit să urmărim o parte din carierele artiștilor de la început până la sfârșit. Unindu-le, apar noi juxtapuneri emoționante, împreună cu o imagine mai completă și mai bogată a mișcării suprarealiste în ansamblu.

Portraits (German)


Autor: Wolfgang Drechsler

Titlu:Portrete - din colecție. Cu ocazia expoziției Portäts, la Muzeul de Artă Modernă Fundația Ludwig Viena, (26 martie - 27 iunie 2004) ed. de la Muzeul de Artă Modernă Fundația Ludwig Viena.

ISBN: 3900776954

Greutate: 1054 g

Editura: Viena: Brandstätter

Ediție: prima ediție, EA

Lansat: 2004.

Limba: Germană


Marina Abramovic (German Edition): The Cleaner

 • Paperback: 280 pages
 • Publisher: Hatje Cantz Verlag; 01 edition (February 17, 2017)
 • Language: English
 • ISBN- 9783775742627
 • Product Dimensions: 8.7 x 1.1 x 11.1 inches

 • O dată radicală, controversată și venerată, Marina Abramovic (* 1946 la Belgrad, Serbia) este una dintre cele mai discutate astăzi. Celebră pentru lucrările sale performante, continuă să extindă granițele artei. Publicația care însoțește prima sa retrospectivă majoră în Europa oferă o imagine de ansamblu asupra operei sale încă din primii ani până astăzi: film, fotografie, picturi și obiecte, instalații și material de arhivă. Încă de la începutul anilor ’70, Marina Abramovic explorează intersecția dintre spectacolul și arta vizuală. în activitatea ei și, deși rar excesiv de politică, pune întrebări de putere și ierarhie. În abordarea problemelor fundamentale ale existenței noastre și în căutarea miezului de noțiuni precum pierderea, memoria, durerea, rezistența și încrederea, ea ne provoacă și ne mișcă. (Ediție în limba engleză , suedez eidition ) Expoziții: 18.02.-21.05.2017, Moderna Museet, Stockholm16.06.-22.10.2017, Louisiana Museum of Modern Art, Humblebæk20.04-12.08.2018, Bundeskunsthalle, Bonn21.09.2018-20.01.2019, Palazzo Strozzi, Florence21.09.2018-20.01.2019, Palazzo Strozzi, Florece.

Egon Schiele : masterpieces from the Leopold Museum / editor, Leopold Museum Private Foundation.

Gen / Forma: Cataloage Persoană numită: 

Tip material: Biografie 

Tip document: Carte Toți autorii / colaboratorii: Egon Schiele; Elisabeth Leopold; Rudolf Leopold; Franz Smola; Birgit Summerauer; Hans-Peter Wipplinger; 

Notă lingvistică: text în engleză, tradus din germană. 

Descriere: 303 pagini: ilustrații (în principal culoare), portrete; 28 cm 

Cuprins: Prolog / Hans-Peter Wipplinger - O schiță a epocii / Elisabeth Leopold - O introducere în opera lui Egon Schiele / Rudolf Leopold - Plăci și catalog. Alte titluri: Lucrări. Capodopere ale Muzeului Leopold.

Muzeul Leopold din Viena găzduiește cea mai cuprinzătoare colecție de lucrări ale lui Egon Schiele, care prezintă o concentrare unică de lucrări șefe ale acestui artist austriac. Prezenta publicație oferă o privire mai atentă la aproximativ 140 de tablouri, acuarele și desene din această colecție inegalabilă, care acoperă toate perioadele operei artistului, în timp ce marile ilustrații oferă perspective excepționale despre geniul artistic al lui Egon Schiele și despre preocuparea sa pentru linie și culoare. Eseurile nu numai că conturează impresionant mediul și cariera acestui artist provocator, dar subliniază și locul lui Schiele printre marii maeștri ai secolului XX.


La Peinture Au Xixe Siecle En Europe (Nouvelle Edition) (Bibliothèque Hazan) (English and French Edition)


Serie: Biblioteca Hazan Paperback: 816 pagini 

Editura: Hazan (1 octombrie 2007) 

Limba: engleza, franceza 

ISBN- 2754101950  

Dimensiunile produsului: 7.9 x 1.8 x 5.1 inch


- Un text dens, foarte didactic, foarte ilustrat, un instrument esențial pentru cercetători și studenți. Pictura în Europa în secolul 19 este o lucrare de referință prescrisă în universități. Această carte este o serie de studii despre „balizele” picturii în Europa, de la Epoca Iluminării până la Impresionism. La rândul lor, sunt considerați marii pictori francezi neoclasici și pre-romantici (David, Gros, Girodet, Gérard, Guérin, Prud’hon), spaniolă (Goya), engleză (West, Barry, Fuseli, Flaxman, Blake); Romanticii germani (Runge, Friedrich), peisagistii englezi (Constable, Turner); marea epocă romantică / realistă franceză (Géricault, Delacroix, Corot, Rousseau, Daumier, Millet, Courbet) și impresionism, de la Manet la Cézanne. Fiecare studiu funcționează ca o monografie, cu evoluții despre viață și muncă, mediu, influențe etc. Atât de mult, încât cartea, în ciuda unei structuri deliberat discontinue, constituie totuși o panoramă completă a picturii secolului.

La peinture impressionniste (Bibliotheca Universalis) (French Edition)

Serie: Bibliotheca Universalis 

Hardcover: 784 pagini 

Editura: TASCHEN (8 iunie 2016) 

Limba: franceza 

ISBN-978-3836557108

Dimensiuni produs: 6 x 1,9 x 8 inci


A fost vederea unui port, o scenă experimentală cu atingeri imprecise, care i-a dat impresionismului numele. Când Impression, soarele răsărit de Claude Monet a fost expus în aprilie 1874, criticii au confiscat numele operei și redarea estetică a aparent slab controlată a luminii și mișcarea apei pentru a desemna această nouă tendință, impresionist, art.
Ca și în multe alte mișcări majore de artă, criticii de artă au fost ghidați. Astăzi, impresionismul este un pretendent serios pentru titlul mișcării picturii preferate din lume. Cu expozițiile sale ultra-frecventate, prețurile sale de licitație record și muzeele aglomerate, lucrări care au fost cândva ignorate pentru că erau considerate incomplete sau neclare sunt acum foarte apreciate atât pentru atmosfera lor evocatoare a timpului, cât și pentru semnificație. artistic care se desprinde din pensulele plasate liber pe pânză.
În ciuda popularității sale și a unei multitudini de publicații, anumite aspecte ale picturii impresioniste precum unii dintre artiștii acesteia sunt încă insuficient explorate. Această lucrare a lui TASCHEN intenționează să umple acest gol prin atragerea portretului unor pionieri nedrept de neglijat precum Berthe Morisot, Lucien Pissarro și Gustave Caillebotte și prin concentrarea pe specificul impresionismului, de la pictura în aer liber la contrastele vii de culoare. , fără a se limita la Franța, țara de origine a mișcării, dar se adresează și altor țări europene și din America de Nord.


Caillebotte (Catalogues Raisonnes)

Serie: Cataloage 

Hardcover: 360 de pagini 

Editura: La Bibliotheque des Arts (FR) (27 iunie 2001) 

Limba: engleză 

ISBN-978-2850472497 

Dimensiuni produs: 13.7 x 11.4 x 1.5 inch

Acest catalog de lucrări enumeră 565 de lucrări: toate picturile și pastelurile. Gustave CAILLEBOTTE (1848-1894) a pictat motive atât de diverse precum scene interioare și de gen, peisaje, portrete și vieți fixe, precum și priveliști ale Parisului. Datorită acestei varietăți, Caillebotte a rămas un artist neclasificabil, care a fost întotdeauna îndreptat către impresioniști.


Museo di Castelvecchio. Catalogo generale dei dipinti e delle miniature delle collezioni civiche veronesi vol. 1 - Dalla fine del X all'inizio del XVI secolo

Hardcover 

Editura: Silvana 

Editoriale (2010)

Limba: italiană 

ISBN- 978-8882154257 

Dimensiuni produs: 9.8 x 1.8 x 12.1 inci


Cu o dezvoltare de douăzeci și nouă de camere, distribuite pe diferite niveluri, este cel mai important muzeu din Verona și una dintre cele mai importante colecții de artă italiene. Situat în splendidul cadru Castelvecchio, un conac medieval frumos conservat construit în 1354, are o expoziție care, urmând ordinea cronologică, începe cu obiecte creștine timpurii și se încheie cu picturi din secolul al XVIII-lea, incluzând descoperiri de monastură de aur lombardă și numeroase sculpturi veronese. din secolul al X-lea al XIV-lea, exemple importante de pictură veronese din secolul al XIV-lea pe lemn și diferite picturi renascentiste aparținând colecțiilor private donate muzeului în secolele trecute.


Living in Style Paris

Format Hardcover - 224 de pagini
Dimensiuni - 250 x 320 x 25,4 mm | 1.700,97g
Data publicării - 15 septembrie 2017
Editorial - teNeues Publishing UK Ltd Marcă editorială TeNeues Media GmbH & Co. KG Oraș / țara de publicare - Kempen, Germania
Limba - engleză, germană
Nota de ilustrare c. 200 de fotografii color
ISBN- 9783961710058

Casa Chanel de la LVMH, Paris își extinde influența de stil cu mult peste Săptămâna modei. Până când faimoasa expoziție de mobilă Maison et Objet își deschide porțile, capitala franceză a modei se arată ca un barometru al gustului și esteticului și un magnet pentru oricine se află în lumea designului interior.

Caroline Sarkozy este una dintre persoanele din interior care știe exact cum să împrumute apartamente, case și mansarde, ceea ce este un factor în je ne sais quoi. Sarkozy, care locuiește și lucrează la Paris, are o experiență vastă și un stil elegant unic, care se îmbină perfect cu interioarele de lux din întreaga lume.

A crescut în SUA, Orientul Mijlociu și Africa și, împreună cu fotograful francez Jean-Francois Jousseau, ne-a aruncat în spațiile de locuit personale ale celor mai frumoase cartiere ale Parisului în cea de-a doua ediție „Living in Style Paris”. De la interioare atemporale, subestimate și apartamente Art Deco sofisticate, dar sofisticate, la oaze impresionante de vis la marginea orașului: această carte, capturată în picturi luxoase și atent selecționată, oferă o privire intimă lucrărilor unor designeri atât de mari precum Muriel Brandolini, Juan Montoya , Joseph Diran, Christian Astugevei, Luis Laplace, Olivier Dweck și Chakhan Minasyan, Studio KO și ascunzătoare exclusiviste din orașul de pe Sena, care sunt de obicei ascunse de ochii indurerați.