Polyandria

Faceți cunoștință cu cărțile editurii "Polyandria" din Sankt Petersburg - cele mai recente și populare cărți pentru copii, precum și bestseller-uri din Europa, Asia și Australia.

Cărți despre dragoste și încredere, singurătate și prietenie adevărată, despre compromisuri și putere de caracter. Aceasta este literatura intelectuală pentru copii mici, elevi de școală primară și adolescenți. Povestiri create de autori talentați, care pot vedea lumea prin ochii copiilor și vorbi același limbaj cu ei. Acestea vor fi apreciate nu numai de copii, ci și de adulți.

Cărțile editurii Polyandria vă vor ajuta să dezvolțați curiozitatea, să nu vă fie frică de problemele viații, să înțelegeți sentimentele proprii, dar și sentimentele altor oameni. Multe dintre cărțile editurii Polyandria abordează tematici importante, ce trebuie discutate cu copiii.

În fiecare carte, există ceva care îl va ajuta pe copil să crească și să se dezvolte, să devină mai receptiv și mai deschis. De aceea, le recomandăm părinților să citească împreună cu copiii.