Ai visat vreodată ca pentru o zi, una singură, să fii altcineva? Cu siguranță ai fost tentat și undeva în adâncul sufletului ai vrut să ieși din zona de confort. Cartego la fel a visat și astfel, am decis să oferim celor curajoși și dornici de experiențe noi o provocare. 




După cum deja bine știți, fiecare sâmbătă la Cartego este dedicată challenge-ului Librar pentru o zi! În sâmbăta de 10 Aprilie, provocare a fost acceptată cu mare interes de către medicul neurolog și cercetător în știință, Olga Gavriliuc. 



Olga pe lângă faptul că își dedică timpul pentru binele umanității, aceasta reușește să găsească energie și pentru citit. Este o cititoare înrăită, iar biblioteca ei de acasă confirmă acest lucru. Mamă iubitoare, soție grijulie și medic de profesie, Olga s-a descurcat de minune în postura de consultant-vânzător la Cartego.


 

Iar voi, cum credeți, cine este următorul curajos? Se va descurca oare? Urmăriți pagina noastră de Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile care urmează!