Alegem cu grijă cărțile pe care le propunem clienților noștri. Preferatele noastre sunt Cambridge English Empower și THiNK și iată de ce:

• Noile manuale THiNK și Empower au opțiunea unică de acces online, unde elevii își pot monitoriza progresul, repeta materialul și îmbunătăți cunoștințele de sinestătător prin intermediul platformei interactive.

Sistemul de management al învățării Cambridge (CLMS) este o platformă robustă care unește conținutul cursului, materialele și administrarea lecțiilor într-un sistem online ușor de utilizat. El permite profesorilor să gestioneze cu ușurință clasele și să urmărească progresul studenților, evidențiind zonele de forță și slăbiciune pentru îmbunătățirea continuă a performanțelor.

Mai mult, site-ul Cambridge creează un mediu în care studenții pot interacționa cu conținutul, pot colabora cu ceilalți cursanți și pot comunica cu profesorul lor în afara sălii de clasă. Prin utilizarea CLMS timp de 37 de săptămîni, Universitatea Anadolu din Turcia a înregistrat o creștere de 1418% a participării studenților.


• Cursurile oferite de aceste cărți conțin imagini și texte ce îi pun pe gânduri pe studenți și clipuri video ce îi pătrund emoțional. Astfel, lecțiile devin motivante și memorabile.


• Evaluările sunt elaborate și validate de către experții de la Cambridge. Ele sunt riguros pretestate pentru a  asigura exactitatea și corectidudinea procesului de verificare.


• Lucrul personalizat din afara clasei oferă studenților practică specifică reușitei lor, ceea ce asigură un management eficient al timpului. Studenții lucrează exclusiv pe temele de care au nevoie, ceea ce îi păstrează motivați și implicați pe tot parcursul cursului.

Prietenul Cartego, Centrul de Limbi Străine Oratorica deja a ales să folosească noile manuale Cambridge în cadrul cursurilor de engleză: studenții sunt fericiți că pot lucra la fel de productiv și acasă, iar profesorii sunt uimiți de eficiența manualelor. Ce zici, le încerci și tu?