Novogodnij maskarad, Mihail Yasnov

epicentru stock
epicentru id 9785433508293

Autor: Mihail Yasnov

Artist: Maria Korotaeva

Editură: NIGMA

Pagini: 48

Anul: 2021

Greutate: 0.52 kg

Copertă: cotor solid

Dimensiuni: 255x255 mm

ISBN: 9785433508293

La editura "NIGMA" a fost publicată o culegere de poezii a poetului Mihail Yasnov despre toate bucuriile și distracțiile iernii: zăpada pufoasă, coborâtul de pe dealuri, bradul de Crăciun împodobit cu ornamente, și desigur, vacanțele. Animalele fac un carnaval vesel, pisica dansează într-o rochie frumoasă, cocoșul devine Moș Crăciun, Subsol Subsolov se duce în vizită la Dom Domov, iar cei obosiți după jocuri se vor bucura de o încălzire blândă... Aceste poezii bune și vesele ale lui Mihail Yasnov au fost inspirate de propriile sale amintiri din copilărie. Ele vor aduce zâmbetul nu doar pe buzele copiilor, ci și pe ale adulților. Datorită nuanțelor blânde, ilustrațiile Mariei Korotaeva par incredibil de confortabile și călduroase.

Despre autor: Mihail Davidovici Yasnov este un cunoscut poet, traducător și autor de cărți pentru copii din Rusia. El este autorul textelor cântecelor din desenul animat "Чучело-Мяучело". Este membru al Uniunii Scriitorilor, președintele secției de traducere artistică a Uniunii Scriitorilor și conducătorul studioului de traducere artistică de la Institutul Francez din Sankt Petersburg. A scris zeci de cărți și a tradus poezie franceză.

Despre ilustratoare: Maria Korotaeva este o artistă și ilustratoare. S-a născut în 1976 la Minsk. A absolvit Colegiul de Artă din Minsk și Academia de Arte din Belarus, specializându-se în pictura pe ecran. Din 2013, lucrează în domeniul ilustrației de carte. A ilustrat aproximativ 30 de cărți pentru copii și adulți și a colaborat cu edituri din Moscova și Belarus.