A2 Key for Schools Trainer 1 Six Practice Tests without Answers with Downloadable Audio

epicentru stock
epicentru id 9781108525817
600 lei
300 lei

A2 Key for Schools Trainer 1 

Teste de antrenament fără răspunsuri cu audio online pentru examenul revizuit din 2020 

Publicat de Cambridge University Press 

Șase teste complete de antrenament, împreună cu îndrumări ușor de urmat din partea experților și sfaturi pentru examen concepute pentru a garanta succesul la examen.

Ediția poate fi utilizată pentru a exersa examenul acasă sau în clasă, oferind oportunitatea excelentă pentru profesori și elevi de a se familiariza cu formatul examenului A2 Key for Schools. Cele șase teste de antrenament includ chei explicative și răspunsuri-model și includ sugestii pentru extinderea sarcinilor în clasă. Primele două teste includ, de asemenea, sfaturi pas cu pas despre modul de abordare a fiecărei probe. Activitățile suplimentare de antrenament, bazate pe teste reale ale candidaților A2 Key for Schools, se concentrează pe zonele în care elevii au nevoie în mod obișnuit de ajutor suplimentar. Sunetul descărcabil include înregistrările pentru testele de ascultare.

Caracteristici principale

Conceput pentru utilizare atât în clasă, cât și pentru studiu individual. Include șase teste complete de antrenament, două teste cu sfaturi și exerciții pentru a ajuta elevii să abordeze fiecare parte a fiecărei probe.

Testele 1 și 2 conțin informații despre examen, precum și îndrumări pas cu pas, exerciții și sfaturi. 

Testele 3 - 6 sunt teste de antrenament directe, fără îndrumări.

Exercițiile suplimentare de gramatică și vocabular se concentrează pe problemele comune ale candidaților A2 Key for Schools. Acestea includ erori reale din lucrările de examen ale candidaților A2 Key for Schools.