Titirez „Roata Morii” - Guga-Gaga

epicentru stock

Titirez Roata Morii

”Bate vântul frunzele, se-nvârtesc moriștele”, o jucărie din lemn în care ne-am jucat noi, părinții noștri ba chiar și buneii. Cu mecanismul ei simplu, reușește și astăzi să aducă satisfacție și zâmbet în timp ce se învârte.

Împreună puteți învăța cum se produce sunetul și încuraja explorarea lumii. Jucăria noastră imită rotațiile morii: vântul bate ea se-nvârte, acestea sunt și ilustrațiile de pe acea ”roată”, îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii, oferind în același timp stimuli haptici și fonici pe care să se concentreze, ascultând vâjâitul ei.

Pentru a porni moara, apucați mânerele din lemn în timp ce-l țineți întins în fața dvs., apoi răsuciți ața cu mișcări circulare și întindeți-l, veți obține un fir tensionat ce funcționează ca un arc.

Îl întindeți și ascultați cum se învârte!

Detalii:

Materiale: Lemn de fag, uleiuri naturale și ceară

Dimensiuni: cutia 16,5 x 18 x 6,5 cm

Producere: Fabricat în Moldova

Vârsta recomandată: +3 ani. Se recomandă supravegherea adulților.

Beneficii:
- Contribuie la dezvoltarea abilităților motorii

- Dezvoltă atenția

 -Experiență haptică și fonică

- Încurajează răbdarea

- Înțelegerea conceptului de sunet

 

Important!

Această jucărie este fabricată în Moldova, datorită modului de realizare manual și a materialului folosit, fiecare produs este unic. Lemnul este un material natural, neuniform, adesea cu noduri, pete sau zone rugoase, iar jucăriile rezultate sunt unice și pot prezenta mici variațiuni sau pete de culoare. Acestea nu sunt defecte și nu constituie motiv de înlocuire a produsului.

Toate jucăriile noastre sunt prelucrate manual, iar pentru a va oferi produse sigure și calitative, fiecare jucărie este atent verificată pe parcursul realizării acesteia și înainte de livrare.