Set cuburi Alfabet - Guga-Gaga

epicentru stock

Set cuburi Alfabet

Un set de cuburi din lemn cu alfabetul englez ( 26 cuburi ) sau român ( 31 cuburi ) de la A-Z, în nuanța naturală a lemnului. Fiecare cub are marginile rotunjite și sunt de dimensiunea perfectă pentru mâinuțele mici ale copilului.

Fiecare cub prezintă patru laturi gravate cu o ilustrație, litera mare, litera mică și cuvântul asociat literei, două laturi cea de sus și de jos sunt goale.

După cum știm cu cât jucăria este mai simplă, cu atât jocul este mai versatil: cuburile pot fi aranjate într-un labirint, un tren, un turn, mobilier pentru păpuși, un garaj pentru mașini, dar nu în ultimul rând ajută la învățarea alfabetului, a sunetelor și la scrierea primele cuvinte sau nume. De asemenea, ilustrațiile pot fi grupate pe tematici, puteți inventa jocuri pentru dezvoltarea atenției și a memoriei dar și pentru a născoci povești: alege un cub, apoi încă unul și dezvoltă-ți povestea.

Ele arată perfect și ca decor în camera copilului, vor servi generații, păstrând amintirile dulci din copilărie.

Fiecare set vine într-o pungă din bumbac pentru păstrare și depozitare.

Detalii:

Materiale: Lemn de fag, uleiuri naturale și ceară.

Dimensiuni: 1 cub 4 x 4 x 4 cm / cutia 26,5 x 1,5 x 8,5 cm

Producere: Fabricat în Moldova

Vârsta recomandată: + 1 an. Se recomandă supravegherea adulților.

Beneficii:

- Ideale pentru dezvoltarea îndemânării<br>

- Coordonarea ochi-mână<br>

- Dezvoltă motricitatea fină<br>

- Dezvoltă memoria și atenția<br>

- Prima experiență cu literele și sunetele<br>

Important!

Această jucărie este fabricată în Moldova, datorită modului de realizare manual și a materialului folosit, fiecare produs este unic. Lemnul este un material natural, neuniform, adesea cu noduri, pete sau zone rugoase, iar jucăriile rezultate sunt unice și pot prezenta mici variațiuni sau pete de culoare. Acestea nu sunt defecte și nu constituie motiv de înlocuire a produsului.

Toate jucăriile noastre sunt prelucrate manual, iar pentru a va oferi produse sigure și calitative, fiecare jucărie este atent verificată pe parcursul realizării acesteia și înainte de livrare.