Set de pictură Small Dots. Djeco

epicentru stock
epicentru id DJ09887

      Setul include 4 markere de spumă lavabile, perfecte pentru jocuri creative. Acest set invită copiii mici să coloreze animalele descrise cu markere sub formă de puncte. Printr-o filozofie a creativității, curajului și entuziasmului, produsele Djeco sunt recunoscute la fel de frumoase pe cât de interesante.                Credem că jocul este esențial pentru creșterea intelectuală a unui copil; Trezirea curiozității, îmbogățirea imaginației fără margini și sărbătorirea splendorii lor interioare. Jucăriile DJECO sunt antrenante, energizante și distractive. Toate produsele DJECO sunt sigure pentru copii și complet netoxice, îndeplinind și depășind toate standardele de testare americane și europene.

Picturi cu puncte perfect pentru cel mai tânăr Picasso. Creați-vă capodopera!


Setul include:

  • 4 foldere 11 x 8 "lavabile și reutilizabile cu imagini
  • 4 markere de spumă lavabile
  • carduri și vopsea lavabile 100% netoxic, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, testate pentru a îndeplini și a depăși toate standardele de siguranță americane și europene.


Recomandat copiilor de la 18 luni

ATENŢIE! Contraindicat la copii sub 2 ani, conține părți mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub supravegherea directă a unui adult. Fabricat din materiale netoxice cu vopsele netoxice în conformitate cu reglementările EN71 și ASTM.

Producător Djeco, Franța


Magazinul nostru oferă doar produse originale marca DJECO certificate conform Directivei europene privind siguranța jucăriilor 2009/48 / CE. Aceasta înseamnă că jucăria nu conține compuși chimici și materiale care pot dăuna sănătății copilului.