Albinele - Soha P., Graikovski V.

epicentru stock
epicentru id 9785917595320

Număr de pagini-72

Format-27,5 x 27,5 x 1,3

Tipul copertei - hârtie tare

Greutate, g-940

Bine ați venit pe tărâmul magic al albinelor! Privește-ți locuitorii, uită-te în casa lor, ia cunoștință de obiceiurile lor. Urmăriți dansul albinelor și înțelegeți când și de ce dansează albinele. Aflați cum au stabilit că albinele au trăit în timpul dinozaurilor și aflați de ce au apărut pe mantaua lui Napoleon. Lucrați cu apicultorul, plimbați cu un camion care transportă stupii în grădina cu migdale și bucurați-vă de diferite tipuri de miere. Dar furie, ai grijă: nu te lăsa înțepat! "Albinele" - o imagine de carte a ilustratorului polonez Pyotr Socha (Piotr Socha), pe care a creat-o împreună cu biologul Wojciech Grajkowski (Wojciech Grajkowski).
Are 30 de distribuții mari cu ilustrații (mărime de carte - 275x375 mm), care povestește despre insecte uimitoare și interesante, a căror viață a fost strâns legată de activitatea umană timp de câteva milenii. Cum sunt aranjate familia albinelor și stupul, cum comunică albinele între ele, cum este utilă mierea, cum funcționează apicultorul, ceea ce datorăm în general albinelor.
Fiecare ilustrație nu este doar o imagine, ci este o poveste cu o mulțime de detalii colorate, completate de un text mic, dar foarte informativ. Dar povestea fascinantă despre albine nu este singurul scop al acestei cărți. Autorii au căutat să atragă cititorii la problemele de mediu, importanța albinelor în ecosisteme și păstrarea formelor tradiționale de apicultura. Pentru vârsta preșcolară și școlară primară.