Elena Bria

LITTLE GEMS

Expoziția invită privitorii să exploreze lumea fascinantă a artei Elenei Bria, dezvăluind cele două dimensiuni ale creației sale. O perspectivă realistă unică, profund influențată de școala din Sankt Petersburg.

Artista a capturat esența localității Fundata (România) într-o serie de peisaje care ilustrează farmecul rural al acesteia, de la răsăritul soarelui rozaliu la zilele posomorâte și melancolice.

Expoziția se extinde și dincolo de reprezentarea peisajelor, Elena Bria împărtășește și pasiunea sa pentru obiectele pline de istorie. Oglinzi și ceasuri, care devin subiectele tablourilor. Fiecare obiect spune o poveste, dezvăluind amintiri ale unor vieți din alte vremuri și provocând privitorii să reflecte asupra trecutului.

Lucrările sunt o manifestare autentică a talentului și măiestriei. Pictate în ulei, acestea emană o gamă subtilă de culori, evidențiind texturile și detaliile cu o precizie minuțioasă. 

Jocul luminii și al umbrelor, precum și modul în care artista creează o incursiune în lumea artelor vizuale, adaugă un plus de expresie și rafinament fiecărei lucrări.

Axându-se pe realismul clasic, Elena Bria nu încearcă să revoluționeze arta, dar să o înțeleagă și să o transmită într-un mod actual. Expoziția LITTLE GEMS este o invitație la introspecție, la descoperirea frumuseții cotidiene și la aprecierea trecutului.

Află mai multe despre lucrări aici