Mijlocul toamnei se adeverește a fi, într-adevăr, o perioadă favorabilă pentru cei pasionați de arta cuvântului și literatura de calitate. Așadar, librăria Cartego și magazinul online elefant.md debutează cu o colaboare virtuoasă, ce vizează furnizarea rapidă acelor mai îndrăgite titluri atât pe platforma online, cât și în showroom-urile Elefant.

Cei doi mari „titani” de pe piață aleg să pună deoparte ideile competitive și încep a-și alinia eforturile pentru a realiza un scop cu adevărat nobil. Partenerii își doresc să aducă cât mai aproape de cititori cele mai mai deosebite cărți, la cele mai mici prețuri de pe piață, încurajând astfel lectura zilnică.

Prețul devine un element-cheie în această colaborare, fiind accesibil pentru buzunarul fiecărui cumpărător. Cartego și elefant.md afirmă cu încredere că nu vor majora prețurile, așa cum s-ar aștepta mulți dintre cumpărători. Astfel, aceștia vor fi capabili să achiziționeze titlurile preferate în diferite locații ale elefant.md în raza Chișinăului, iar pentru cei ce se află mai departe, se realizează livrarea la un tarif avantajos. Parteneriatul pune accent pe ideea că cititul nu este un lux, ci o necesitate, de aceea orice persoană, de la mic la mare, trebuie să aibă acces la literatura de calitate.

Totodată, cei care au scopul să obțină cunoștințe temeinice în limba engleză, pot beneficia de o gamă largă de manuale Cambridge distribuite în Republica Moldova de către Cartego. Vor fi puse la dispoziția cititorului cărți pentru diferite nivele de cunoaștere a limbii, de la începători până la cunoscători avansați. Cu o experiență bogată în lucrul cu cititorii, titlurile sunt constant adaptate și actualizate, pentru a ține în priză cei mai devotați „devoratori” de cărți.

Noutățile nu se termină aici: pe 1 octombrie, elefant.md vă invită la deschiderea noului său showroom din sectorul Ciocana (Bl. Mircea cel Bătrân 39), iar Cartego va asigura un program de activități deosebit:


09:00 Deschidere Showroom;
16:00 Atelier de creație măști pentru copii;
17:00 Teatru de păpuși;
17:30 Prezentarea cărților cu sunet de la editura Cartego.


În showroom-ul elefant.md veți găsi cărți, cosmetice, produse pentru îngrijirea copiilor, suplimente alimentare, jucării și alte produse necesare. Salvați evenimentul aici.


Lumea aparține celor care citesc! De aceea, Cartego și elefant.md te îndeamnă să fii curios și să consumi zinic „vitamina literară”!

Vedeți aici o seamă de fotografii de la vernisarea showroomului și a lansării celor două volume pentru copii „La fermă” și „În pădure”: