În țara vacilor fericite

epicentru stock
epicentru id 9786068986654
171 леев

Mic roman despre o călătorie pitorească în țara vacilor fericite și despre acomodarea cu obiceiuri noi.


A mai fost cineva în țara vacilor fericite? Noi cunoaștem o pisică și o muscă simpatice foc, care se pot lăuda cu așa ispravă.

Pisica Vadú și musca Gina sunt două prietene mai puțin obișnuite. Musca își amintește bine ziua când pisica i-a cruțat viața. Iar dacă o pisică nu te omoară înseamnă că te face o muscă mai puternică!

Devenite prietene pe viață, Gina și Vadú pleacă într-o lungă călătorie, din București pînă în țara vacilor fericite. Odată ajunse acolo, învață să vândă înghețată, să facă clătite și cafea, ba chiar să fie politicoase, disciplinate și muncitoare. Se împrietenesc cu motanul Jacques, cicada Chantal și fetița Sophie și caută să afle cum de vacile pot fi fericite.

O clipă de prea mare fericire o face însă pe musca Gina să-și piardă capul într-un nor!

Categorii:

Fictiuni, povestioare, Raftul autorilor români

Varsta Recomandata:

8-10 ani, 10-12 ani

Limba:

Romana

Data publicării:

2023

Editura:

Frontiera

Tip copertă:

Paperback

Nr Pag:

96

Colectie:

MicRoman

Ilustrator:

Oana Ispir

ISBN:

9786068986654

Dimensiuni:H: 21cm | l: 14.8cm


Despre autoare

Ana
Maria
Sandu este scriitoare și jurnalistă. A debutat cu volumul Din amintirile unui ChelbasanA publicat la Editura Polirom romanele Fata din casa vagon,
Omoară-mă!, Aleargă, volumul de proză scurtă Pereți subțiri, cel de eseuri Mama îmi spune că am o viață frumoasă și biografia romanțată Hortensia Papadat-Bengescu. Străina.

Este redactor la revista Dilema veche.

Și-a dorit mereu să scrie măcar o carte pentru copii. Pentru În țara vacilor fericite a făcut o călătorie lungă și a petrecut o vară împreună cu Sophie, fetița căreia i-au plăcut întotdeauna vacile.