Kid's Box New Generation Level 3 Pupil's Book with eBook British English

epicentru stock
epicentru id 9781108815826
600 леев
265 леев

Cursul pentru o nouă generație

O întreagă generație a învățat engleza cu Kid's Box. Maskman, Marie, Trevor, Monty, familia Star și prietenii lor revin ca asistenți loiali în sala ta de clasă, pentru a ajuta la oferirea unei experiențe fericite de învățare noii generații, plină de afecțiune și umor. Cursul pe care profesorii și elevii îl cunosc și îl adoră este imediat recunoscut. Este doar mai amplu, mai strălucitor și, pentru a fi simplu, chiar mai bun!

Kid's Box New Generation este un curs de limbă engleză generală structurat pe 7 niveluri, care îi îndrumă pe cursanți de la nivelul Starter pâcă la finalul nivelului 6. De asemenea, este material oficial de pregătire pentru examene, cu un plan de învățare care urmează Calificările Cambridge English pentru Tinerii Învățăcei.

Sunete și ortografie 

Conducând paginile de sunete și ortografie și noile videoclipuri, ghidate de personajele cursului, ajută la încorporarea foneticii în lecțiile de engleză. Monty șoarecele și Lock detectivul se concentrează pe sunetele și formarea literelor pe care elevii trebuie să le exerseze în fiecare etapă a învățării lor.

Învățarea despre lume 

Cu conținut complet nou și videoclipuri documentare, secțiunile CLIL aduc în clasă alte materii, ceea ce înseamnă că limba engleză este predată într-o varietate de contexte. Pe parcursul cursului, veți observa că activitățile sunt aliniate cu Cadrul Competențelor Cambridge Life, astfel încât în timp ce învață despre lume, elevii dvs. lucrează la abilitățile de care au nevoie pentru a prospera în ea.

Valori și responsabilitate 

Copiii își dezvoltă personalitățile în fiecare zi, iar o parte importantă a acestui proces este sentimentul lor de responsabilitate față de ei înșiși, față de alții și față de lumea din jur. Cu personajele cursului pentru a vă ajuta (Trevor este un troll foarte bine intenționat), ajutați-vă elevii să învețe cum să aibă valori pozitive în diferite situații, de la protejarea mediului înconjurător până la consumul de alimente sănătoase și joc corect.

Pregătire pentru examene 

Pregătirea pentru examene este integrată cu delicatețe în curs, pentru a familiariza elevii cu scenariile de examen într-un mod natural. Noile dosare de examen de la sfârșitul cărților pentru elevi oferă opțiunea de a se concentra mai mult asupra pregătirii pentru examen. 

Nivelurile 1 și 2 pregătesc pentru Pre-A1 Starters; 

Nivelurile 3 și 4 pregătesc pentru A1 Movers; 

Nivelurile 5 și 6 pregătesc pentru A2 Flyers.

Distracție și râs 

În cele din urmă, învățarea și predarea ar trebui să fie plăcute. Povestirile despre jucăriile care prind viață, detectivii nepricepuți și explorarea lumii antice de către un arheolog aduc distracție, râs și descoperire în experiență. Există ceva în tendința lui Trevor de a mesteca creioane care te face să zâmbești...