Professional English in Use Management

epicentru stock
epicentru id 9780521176859
750 леев
390 леев

O carte indispensabilă pentru studenții de MBA și managerii profesioniști care au nevoie să folosească limba engleză la locul de muncă.

Făcând parte din seria extrem de populară Professional English in Use, această carte oferă referințe și exerciții de vocabular de management pentru cursanții de nivel intermediar și avansat (B1-C1). Tematici cheie de MBA, inclusiv leadership, gestionarea schimbării și finanțe, sunt prezentate prin studii de caz reale din mediul de afaceri. Cursul se bazează pe Corpusul Internațional Cambridge pentru a asigura că limba învățată este actuală și frecvent utilizată.

Concepută în primul rând ca o resursă de auto-studiu, cartea poate fi utilizată și în cadrul lecțiilor în clasă sau a lecțiilor individuale. Această carte este indispensabilă atât pentru studenții de MBA sau alte programe de afaceri, cât și pentru profesioniștii care au nevoie de limba engleză în domeniul managementului.

Caracteristici principale

  • Acoperă întregul vocabular de management esențial pe care cursanții îl vor necesita în cadrul unui curs de MBA și pentru a deveni manageri de succes.
  • Utilizează studii de caz reale din mediul de afaceri pentru a prezenta noul vocabular.
  • Secțiunile "Over to you" permit cursanților să aplice vocabularul învățat în cadrul unităților la situațiile lor de lucru. 
  • Bazat pe Corpusul de Engleză de Afaceri Cambridge, asigurând că limba învățată este frecventă și actuală.