Victoria Viprada. Talk-walk-photoshoot (LOST CHAPTERS + Foto)

epicentru stock

Proiectul „Lost Chapters", conceput pentru a atrage atenția publicului asupra schimbărilor în imaginea vizuală a părții istorice a capitalei, revine cu a doua ediție. Artista investighează fractura dintre memoria locului și amintirile personale despre orașul copilăriei sale. Consemnând clădiri distruse și rămășițe arhitecturale, Victoria creează o arhivă a unor locuri ce dispar rapid, tot așa cum se șterg și se fragmentează capitolele memoriei.

Evenimentul va include o întâlnire specială cu Victoria Viprada, care ne va împărtăși inspirația și povestea din spatele cărții „Lost Chapters". O sesiune de autografe cu Victoria, unde vă va semna personal exemplarul.

Invitatul serii și un om drag nouă, Alex Cosmescu – un talentat poet contemporan, va citi o poezie special scrisă pentru această carte, oferind o perspectivă nouă asupra temelor și emoțiilor din „Lost Chapters".

După evenimentul propriu-zis, vă invităm să vă alăturați unei plimbări prin locurile în care s-au realizat fotografiile din „Lost Chapters" și să vă imortalizați momentul cu o poză de Victoria Viprada, pe camera care a fost folosită în crearea cărții – Mamiya RB 67.
Intrarea la eveniment și plimbarea sunt GRATUITE!

Oferte:
Cartea LOST CHAPTERS (ediția II) și 1 fotografie în cadrul plimbării cu artista – 350 MDL
1 poză în cadrul plimbării cu artist – 200 MDL

Program:
17:30 - Sosirea oaspeților și întâlnirea cu Victoria Viprada
18:00 - Prezentarea cărții "Lost Chapters" și moment de poezie cu Alex Cosmescu
18:30 - Plimbare prin locurile fotografiilor și sesiune foto cu Victoria Viprada

Detalii eveniment:
Ora: 17:30
Data: 18 iunie 2023
Locație: Cartego Bookstore & Art Gallery, str.Vlaicu Pârcălab, 2