Învățăcelul cel viteaz - Julie Bogart

epicentru stock
epicentru id 978-606-8986-53-1
307 леев

Învățăcelul cel viteaz este copilul care, asemenea croitorașului cel viteaz, face lucrurile cu plăcere și curaj și își găsește, la capătul aventurilor educaționale, împlinirea.

Dar cum să creștem un învățăcel viteaz? Cum să alegem dintre multele școli de gândire și principii educaționale despre care citim? Și cum e mai bine să ne educăm copiii, acasă sau la școală? Iată o parte dintre multele întrebări pe care și le pun părinții de azi. Perioada de școală online a adâncit o parte dintre aceste întrebări și le-a dat o urgență neașteptată.

Homeschooling sau educația la domiciliu este o abordare care atrage tot mai mulți părinți și care oferă promisiunea unei apropieri extraordinare de copii. Există totuși dileme la care părinții găsesc cu greu răspunsul. De exemplu, cum poți să încurajezi dragostea pentru învățare atunci când ești înconjurat de mulți copii, atunci când te lupți cu tot felul de îndoieli, cu gripele sezoniere, cu toanele învățăceilor și cu standardele academice impuse de școala convențională, pe care ți le iei totuși ca reper?

Învățăcelul cel viteaz reprezintă suma experienței de zeci de ani a autoarei Julie Bogart – mamă a cinci copii educați la domiciliu și scriitoare de succes pe teme educaționale în SUA. Cu multă empatie și umor, autoarea își împărtășește propria experiență de mamă și mentor al unei comunități de homeschooling.

Învățăcelul cel viteaz este o carte bogată în idei creative și practice și o lectură utilă pentru orice părinte, indiferent dacă face homeschooling sau nu.

VÂRSTA: adulți

Un ghid practic despre homeschooling și plăcerea de a învăța.