Vine tata, cu pasii lui de urias - Nadine Brun-Cosme

epicentru stock
epicentru id 9786068986586

„Vine tata, cu pașii lui de uriaș” este o carte perfectă pentru primele luni la grădiniță. Orice copil se recunoaște în Matei, copilul care pleacă neliniștit spre grădiniță. Dacă se strică mașina și tata nu-l va putea lua acasă?

Dialogul dintre tata și Matei este un splendid exemplu de pricepere părintească de a insufla încredere, siguranță și iubire copilului copleșit de anxietatea despărțirii. Tata le ia drept martori pe toate personajele reale sau ficționale care îi sunt familiare copilului: vecinul, ursul de pluș, iepurașii, păsările din curte, dragonul din povești… Pentru că, dacă se strică mașina, tata vine cu tractorul, cu barca, pe aripi de pasăre, pe picioare de iepurași, pe spinare de urs, călare pe dragoni sau pur și simplu pe jos, cu pașii lui de uriaș.

Dar vine tata!

Despre autoare

Nadine Brun-Cosme este o îndrăgită autoare franceză de cărți pentru copii, distinse cu numeroase premii. Cartea Vine tata, cu pașii lui de uriaș s-a bucurat de o primire entuziastă, iar la traducerea în limba engleză, The Guardian a declarat-o „cea mai șic carte pentru copii a anului“.

Artista Aurélie Guillerey ilustrează cărți pentru copii și se declară îndrăgostită de arta afișului din anii 50, precum și de universul vizual al unor artiști precum Sempé, Tomi Ungerer sau Nathalie Parain. Cel mai mult o inspiră viața alături de cei doi copii ai săi.

Detaliile produsului