Djeco Joc Pescuit Sardine

epicentru stock
epicentru id J08209

 Joc de pescuit compus din 10 sardine amuzante și colorate,cu 2 undițe din lemn, și cârlig în formă de pește. Imprimarea cu transfer de căldură pe o parte și nitul metalic fixat pe ambele părți ale peștelui pentru mai multă siguranță. Cutie metalică în formă de sardină imprimată pe ambele fețe, în relief pe unele părți (ochi, solzi). Se recomandă copiilor de la vârsta de 2 ani.Compoziție: lemn, magnet, plastic.Termen de valabilitate: nelimitat.Produs în China

ATENȚIE! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Cablu lung. Pericol de strangulare. Îndepărtați toate materialele de ambalare înainte de a da jucăria copilului dvs.

 

Desi par de cele mai multe ori doar niste metode de a-ti tine bebelusul ocupat si de a-l impiedica sa se plictiseasca si sa planga, majoritatea jucariilor au efecte bine gandite de producatori asupra personalitatii, dezvoltand atat partea cognitiva, cat si pe cea emotionala. Iata cateva dintre abilitatile pe care cei mici le dezvolta prin joaca, in functie de varsta: Simturile si abilitatile motrice, Imaginatia si abilitatile logice, Logica si intelegerea notiunilor, Gandirea complexa, stiintifica si abstractizarea.


GEN: F/M

ACCESORII: 10 pesti si 2 fundite

MATERIAL: LEMN, metal, plastic

DIMENSIUNI: 23.5 x 5 x 7 cm