Te urăsc - Nu mă părăsi. Înțelegerea personalității Borderline

epicentru stock
epicentru id 9786064009364
172 леев

Autor - Jerold J. Kreisman, Hal Straus

Editura - Trei

Colectie - Psihologia pentru toti

Anul aparitiei - 2.020

Tip coperta - Brosata

Numar de pagini - 304

Format - 130 x 200


Relatii interpersonale intense si haotice, accese de furie, impulsivitate, amenintari cu abandonul sau cu suicidul... dupa ce ai cunoscut indeaproape o astfel de persoana ramai adesea cu un gust amar si cu intrebarea: "Unde am gresit?" In spatele acestui tablou innegurat, se afla insa drama protagonistului - temeri profunde, o senzatie de vid interior, neincredere fundamentala in sine.


Lumea unui "borderline" este in alb si negru, acuta, directa, fara nuante, cu atat mai impresionanta, cu cat acesti oameni sunt capabili sa duca o viata functionala. Pot fi partenerul de cuplu, colega de serviciu, amicul din copilarie.


Cartea de fata, bazata pe informatii din cele mai noi cercetari in domeniu, reprezinta un ghid cuprinzator prin hatisurile acestei personalitati aflate la granita dintre nevroza si psihoza. Scrisa intr-un limbaj accesibil, ea se adreseaza atat terapeutilor, cat si publicului larg, aducand lumina asupra posibilelor cauze ale acestei tulburari, descriindu-i plastic trasaturile prin intermediul a numeroase exemple, ajutandu-te sa intelegi persoana cu borderline de langa tine si sa creezi punti catre ea.