„The old man” by Zaharia Cușnir

epicentru stock
18 900 леев

LICITAȚIE


Inițierea acestei licitații în perioada expoziției BUCURIA DE A TRĂI, odată cu un șir de proiecte de susținere și promovare a fotografului Zaharia Cușnir, vor ajuta la popularizarea acestuia cât și a culturii actuale și trecute a Republicii Moldova în afara țării. Obiectiv la care fiecare din voi își poate aduce propriul aport. Iar banii din licitația propriu-zisă va reprezenta temelia unor alte expoziții internaționale și a susținerii finisării filmului despre Zaharia Cușnir. 

Cele trei lucrări propuse în licitație reprezintă un nucleu artistic și social valoric pe care Zaharia Cușnir a reușit să-l imortalizeze în fotografia sa. 

Lucrările sunt printate în format unic (44x44 cm), înrămate și cu protecție de sticlă de muzeu (Artglass AR 70), acreditate prin Certificat de unicitate și autenticitate. 

Prețul de pornire este de 900 euro. 

Fiecare participant la licitație poate propune o sumă în favoarea achiziției printr-un mesaj telefonic, email sau Instagram, la care va primi un număr de înregistrare, iar ultima sumă propusă va fi afișată și reactualizată life în continuarea descrierii, mai jos.

Contacte: 
gmail: office@cartego.md
tel: 37378711400

Instagram: Cartego Bookstore

Mult succes!