ABC-darul egalității

epicentru stock
epicentru id 9789975166539
321 леев

Fiecare dintre noi este unic şi diferit, dar noi toți simțim bucurie şi frică, suntem curioşi şi uneori ni se face pielea de găină. Hai să vorbim despre ce ne uneşte, nu despre ce ne desparte.

Abecedarul Egalității este o carte care explorează cu bunătate şi curiozitate unele cuvinte complexe, care deseori nu pot fi identificate printr-un obiect fizic. Ai în faţa ta o carte în care vorbim despre emoții, valori, sentimente care sunt mai greu de înţeles pentru cei mici.

Personajul pe care îl vei descoperi în aceste pagini este Beatrice, o fetiţă specială, diagnosticată cu Sindromul Down pe care poate o cunoşti sub numele de Prietena Mea. Naivitatea şi puritatea Beatricei este o fereastră care ne permite să privim lumea din jur din punctul ei de vedere - copilăresc, fără prejudecăţi şi cu mult interes.

Cele 30 de istorioare au scopul de a cultiva empatia, toleranţa şi diversitatea în inima fiecărui copil, dar şi de a oferi un instrument părinţilor în explicarea acestor noţiuni delicate. Cu fiecare literă vei descoperi că diferențele dintre ea şi orice alt copil sunt mai mult aparenţe, iar noi toţi, locuitorii acestui pământ, suntem egali în diversitatea noastră.