CARTE MAGNETICA - DINOSAURI J02590

epicentru stock
440 леев

Această cutie magnetică include o serie de articole magnetice diferite pe care copiii le pot pune împreună, în funcție de șabloane sau orice fel le place! Acest joc de carton va transporta copiii cu vârsta de cel puțin 3 ani pe tărâmul dinozaurilor cu 40 de piese magnetice și 10 cărți, fiecare dintre acestea arătând numele latin al unui dinozaur. Odată ce cartea este deschisă, scopul este de a pune laolaltă o imagine a dinozaurului prezentată pe card folosind magneții furnizați. Se recomandă copiilor de la vârsta de 3 ani Compoziție: carton, magnet. Termen de valabilitate: nelimitat Produs în China

ATENȚIE! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Piese mici - pericol de sufocare. Îndepărtați toate materialele de ambalare înainte de a da jucăria copilului dvs.

Jocurile magnetice sunt jocuri in care copii isi pun in valoare creativitatea si imaginatia. In functie de jocul ales ei pot crea diferite modele din forme geometrice colorate, harti sau mici scene cu personaje sau animale indragite. Jocurile magnetic sunt un excelent instrument pentru a stimula dezvoltarea vocabularului si a facilita procesul de invatare la prescolari fiind o activitate distractiva si extrem de interesanta.

Dimensiunea cutiei: 19 x 4 x 26 cm
Varsta: 3 ani+
Numarul de piese: 40 magneti + 10 cartonase
Material: carton