Copilul desincronizat senzorial - C. S. Kranowitz

epicentru stock
epicentru id 9786068986401


VÂRSTA: adulți

O introducere practică în terapia senzorială.

„Copilul desincronizat senzorial” este una dintre cele mai cunoscute cărți despre diferențele de procesare senzorială la copii.

Autoarea C. S. Kranowitz, educatoare cu o îndelungată experiență, prezintă în mod accesibil principalele diferențe de procesare senzorială: auditivă, vizuală, tactilă, vestibulară și proprioceptivă. De asemenea, autoarea recomandă strategii practice de abordare a problemelor prin activități specifice terapiei de integrare senzorială. Aceste activități pot fi folosite atât la școală, cât și acasă.

Cartea „Copilul desincronizat senzorial” a fost publicată pentru prima dată în anul 1998 și a devenit una dintre cele mai populare manuale despre dificultățile de procesare senzorială la copii. A fost tradusă în 16 limbi și s-a vândut într-un milion de exemplare.

Cartea face parte din colecția META frontiera, alături de Motivație și recompensă de Robert Schramm. Veți găsi în această colecție cărți despre educarea copilului, dar și despre educarea noastră, a adulților. Firul călăuzitor al colecției este misiunea Frontiera de a aduce sens și coerență în forul nostru interior, astfel încât să le transmitem, la rândul nostru, și copiilor sens și coerență în viețile lor.