Ulcior de stivuit - Guga-Gaga

epicentru stock
820 леев

Ulcior de stivuit

Inspirat din cultura noastră este mai mult decât o jucărie, un prim instrument de învățare pentru micuții curioși, ulciorul este creat în așa mod încât ei să poată observa mărimi, grosimi, ca mai apoi să poată stivui și construi.

Ulciorul din lemn natural tratat cu ulei își manifestă toată frumusețea strălucind în razele solare, nu are reguli, părțile sale sunt făcute pentru a fi puse una peste alta, înșirate pe o sfoară, trasate cu un creion pe foaie sau folosite în loc de farfurii pentru păpuși.
Lasă jocul să conducă, lasă imaginația să zboare!

Nu este greu, dar este stabil, este plăcut la atingere, miroase a așchii de lemn proaspăt. La început, copilul va încerca să pună piesele una peste alta, iar mai târziu va putea să facă din ele structuri neobișnuite. Și mulți ani mai târziu, ulciorul va rămâne ca element de decor în camera unui adolescent și va fi o amintire a copilăriei.

Jucăria este realizată manual într-un atelier mic din Moldova.

Am folosit un amestec de uleiuri minerale și ceară pentru a-l acoperi.

Detalii:
Materiale: Lemn de fag sau nuc, uleiuri naturale și ceară

Dimensiuni: 17 x 11 x 11cm

Producere: Fabricat în Moldova

Vârsta recomandată: +12 luni. Se recomandă supravegherea adulților.


Beneficii:
- dezvoltarea coordonării ochi-mână

- dezvoltarea abilităților motorii fine

- dezvoltarea simțului tactil

 

Important!

Această jucărie este fabricată în Moldova, datorită modului de realizare manual și a materialului folosit, fiecare produs este unic. Lemnul este un material natural, neuniform, adesea cu noduri, pete sau zone rugoase, iar jucăriile rezultate sunt unice și pot prezenta mici variațiuni sau pete de culoare. Acestea nu sunt defecte și nu constituie motiv de înlocuire a produsului.

Toate jucăriile noastre sunt prelucrate manual, iar pentru a va oferi produse sigure și calitative, fiecare jucărie este atent verificată pe parcursul realizării acesteia și înainte de livrare.