Joc de îndemânare „Miorița”- Guga-Gaga

epicentru stock
365 леев

Joc de îndemanare „Miorița”

Această oiță de șnuruit este o jucărie din lemn de tip Montessori recomandată de la cele mai fragede vârste, ideală pentru dezvoltarea motricității fine și stimularea creativității.

Simplu exercițiu de șnuruire este benefic pentru copii în vederea coordonării mână-ochi este, de asemenea, o modalitate distractivă de a exersa concentrarea și răbdarea. Jucăria care le ține ocupați în timp ce călătoriți.

Posibilități nesfârșite, Miorița poate fi cusută, îmbrăcată sau dantelată. Ușor de întreținut, de luat în aventuri, perfectă pentru micii exploratori.

Fiecare oiță vine cu ață din lână naturală, certificată și un ac din lemn.

Jucăria vine într-o pungă din bumbac pentru păstrare și depozitare.

Detalii:
Materiale: Lemn de fag sau nuc, uleiuri naturale și ceară, ață din lână naturală

Dimensiuni: 15x 10,5 cm

Producere: Fabricat în Moldova

Vârsta recomandată: +3 ani. Conține șiret lung, pericol de strangulare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Beneficii:

- Ideală pentru dezvoltarea îndemânării

- Coordonarea ochi-mână

- Încurajează răbdarea în joacă și creativitatea

- Experiență senzorială

- Stimulează motricitatea fină și gândirea logică

- Contribuie la dezvoltarea independenței

Important!

Această jucărie este fabricată în Moldova, datorită modului de realizare manual și a materialului folosit, fiecare produs este unic. Lemnul este un material natural, neuniform, adesea cu noduri, pete sau zone rugoase, iar jucăriile rezultate sunt unice și pot prezenta mici variațiuni sau pete de culoare. Acestea nu sunt defecte și nu constituie motiv de înlocuire a produsului.

Toate jucăriile noastre sunt prelucrate manual, iar pentru a va oferi produse sigure și calitative, fiecare jucărie este atent verificată pe parcursul realizării acesteia și înainte de livrare.