Emy si floarea-soarelui. Povestioarele mele Montessori - Eve Herrmann

epicentru stock

"Povestioarele mele Montessori" este o colectie de carti de povesti inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv si Emy, doua fetite curioase si inventive. Povestioarele sunt simple si scurte, delicat ilustrate, potrivite incepand de la varsta de trei ani. Inspirate din viata reala, sunt urmate, la finalul fiecarei carti, de indicatii pentru o activitate complementara lecturii.

Astfel, copilul va ajunge sa retina informatii utile, intr-un mod placut si distractiv. Cartea "Emy si floarea-soarelui" il ajuta pe copil sa descopere lucruri esentiale despre autonomie, conduita, forme, culori si marimi si sa isi dezvolte indemanarea si motricitatea fina. Lucrarea este potrivita pentru copii de 3-5 ani. Ève Herrmann are doua fetite (Liv si Emy), este scriitoare de succes, grafician, fotograf si pasionata de pedagogia Montessori.

De aceeasi autoare, la Editura Gama au mai aparut volumele "100 de activitati stimulatoare Montessori, "100 de activitati Montessori pentru descoperirea lumii inconjuratoare" si seria de patru caiete "Activitatile mele Montessori".


Autor: Eve Herrmann
Editura: Gama
Colecție: Povestioarele Montessori
An: 2017
Nr. pagini: 28
Vârsta recomandată: 3-8 ani