Joc clasic - Classic box (12 jocuri) - DJ05218

epicentru stock
epicentru id DJ05218

Conținut: 2 tăvi cu două fețe (cai mici / joc de gâscă și scări și șerpi / cuțite și cruci), 4 tăvi mici cu două fețe (Loto / Yam's), 24 piese de notă, 1 sac de stofă, 8 pioni din lemn, 5 din lemn zaruri, 48 jetoane din lemn, 1 blocnotes și 1 creion. Regulile jocului în 10 limbi.
Un set complet de 12 jocuri de masă clasice pentru copii de la 4 ani: un joc de cai mici, un joc de gâscă și un joc de cântare și șerpi simplificați, un joc de tic-tac-toe, un Memo, un Loto, un Yam's pentru cei mici, jocuri cu zaruri.  Număr de jucători: 1-4

AVERTIZARE! A se folosi sub supraveghere stricta a unui adult. Atentie! Pericol de sufocare - piese mici. Îndepărtați ambalajul înainte de a oferi copilului dvs. Se recomandă copiilor de la vârsta de 4 ani. Compoziție: carton, lemn, plastic. Termen de valabilitate: nelimitat.

Jocurile clasice sunt recomandate de ani buni fiind testate de mai multe generatii. Aceste jocuri dezvoltă atentia, memoria si logica. Ele sunt perfecte pentru antrenarea motricitatii  creierului, iar abilitatea de a gandi strategic vine in timp ce copii si adultii se distreaza.

Dimensiuni: 28 x 30 x 4 cm
Varsta: 4 ani+