Lupul jucator de poker - Irina Dobrescu

epicentru stock
epicentru id 9786067881967

    Antonia locuieşte cu bunica ei într-o casă mititică, pe o stradă din Bucureşti. Vecinul lor, Gică Mieluşeanu, are o casă mare, cu grădină şi pitici. Ei, şi domnul Mieluşeanu ar fi trăit liniştit, dacă micuţei Antonia nu i-ar fi plăcut să facă din când în când pe detectivul.

Situaţia ia o întorsătură periculoasă când vecinul află de preocupările micuţei, dar un lucru e sigur: cât ai fi de lup, nu e bine să te pui cu o fetiţă deşteaptă şi cu bunica ei care s-ar putea să nu fie chiar o bunicuţă obişnuită.

    Lupul jucător de poker este cu totul altfel față de orice poveste pe care ai întâlnit-o până acum, atât grație stilului în care este scrisă, cât și a ilustrațiilor pastelate. Un soi de reinterpretare contemporană a Scufiței Roșii, cartea scrisă și ilustrată de Irina Dobrescu ne face cunoștință cu un lup-maestru în deghizări, care trăiește bine-mersi printre oameni, pe o stradă liniștită din București, și se ține numai de farse și înșelăciuni, o fetiță inteligentă foc, cu abilități de detectiv, și o bunică bătrână, bătrână, cumsecade, care are grijă cu tandrețe de nepoata sa.

Varsta Recomandata: 8-10 ani, 10-12 ani
Data publicării: 2017
Editura: Arthur. Vlad si cartea cu Genius
Tip copertă: Hardcover
Nr Pag: 72
Colectie: Vlad si cartea cu Genius