Vindecarea emoțională - Osho

epicentru stock
epicentru id 9786063368202

Autor Osho
Traducere Carmen Ștefania Neacșu
Editura Litera
Colecția Introspectiv
paperback, 352 pag.
ISBN 9786063368202


Cum împăcăm nevoia noastră de a ne exprima emoțiile cu dorința de a-i proteja pe alții? Mult prea des ne găsim prinși în dilema exprimare versus reprimare. Ne temem că dacă ne exprimăm adevaratele sentimente îi vom răni și îndepărta pe cei apropiați nouă. Dar, reprimându-ne emoțiile - chiar și sub imaginea binevoitoare a "auto controlului" -, riscăm doar să ne rănim pe noi înșine.

Osho, unul dintre cei mai provocatori învățători spirituali ai timpului nostru, ne oferă în acest caz o abordare practică și exhaustivă pentru rezolvarea eficientă a acestui conflict. Incorporand materiale noi, nepublicate până acum, Vindecarea emoțională ne conduce spre înțelegerea rădăcinilor emoțiilor noastre, pentru a reacționa în fața situațiilor într-un mod care ne poate învăța mai multe despre noi înșine și despre alții și pentru a răspunde la suișurile și coborâșurile inevitabile ale vieții cu o mai mare încredere și cu mai mult echilibru.

Privirea unică a lui Osho asupra minții și a inimii umane merge dincolo de hotarele psihologiei convenționale. Ne învață să ne trăim emoțiile pe deplin și să ne confruntăm cu ele în mod creator pentru a ajunge la o viață mai bogată, mai împlinită.