Culorile - Aino-Maija Metsola

epicentru stock
epicentru id 9789975339803
265 леев

ISBN: 9789975339803
Editura: Cartego
Autor: Aino-Maija Metsola
Ilustrator: Aino-Maija Metsola
Anul apariției: 2020
Copertă: Cartonată
Dimensiuni: 26 × 19
Greutate: 258
Numărul de pagini: 14
Limba: Română
Vârsta: 1+
Descriere:"Cartea lui Aino-Maija Metsola introduce culorile, precum și cuvintele asociate cu ele, într-un mod surprinzător și vibrant. ”Culorile” este o carte elegantă și robustă, cu un design actual, destinată celui mai mic public, între 0 și 3 ani. Cartea oferă un element interactiv suplimentar care captează imediat atenția copiilor: odată ridicate, clapetele dezvăluie o surpriză pentru cititor care apoi se dezvoltă într-un joc de căutare și găsire.
 
 În mod deosebit se remarcă utilizarea îndrăzneață a culorilor cu imagini clare și simplificate, care funcționează perfect în cazul unei cărți educative. Pe fiecare deschidere, copiii sunt invitați să găsească elementele care nu se află în același grup de culori. Cu fiecare imagine îndrăzneață și simplă, această carte întărește, de asemenea, formarea literelor și a cuvintelor individuale pentru copiii mai mici.
 
 ”Culorile” de Aino-Maija Metsola nu poate să nu atragă atenția cu paleta sa izbitoare, paginile tactile și clapetele de ridicare. Cartea conține 7 deschideri cu tematica a 7 culori diferite și aproape 30 de clapete minunate."