Nu dezvăluiţi niciodată secretul - Thorsten Havener

epicentru stock
185 леев

Thorsten Havener este expert în limbaj corporal și în strategii mintale, un genial observator al comportamentului uman și un desăvârșit cavaler al gândurilor.
A studiat filologia, franceză-engleză, la Saarbrücken Universität. Din 1986 a avut mii de spectacole, conferințe, celebre emisiuni TV cu maximă audiență și turnee cu casa închisă în Germania, Austria și Elveția. Este autor de bestselleruri cu peste un milion de exemplare vândute și traduse în șaisprezece limbi. Locuiește împreună cu familia sa la Nähe, lângă München.

A ȘTI SAU A NU ȘTI?
DE LA RAȚIUNEA SECRETELOR LA PRINCIPIILE ILUZIILOR.

Fascinanta cultură sănătoasă a misterului, de la secretele în pantaloni scurți la secretele în smoching.
O carte numai pentru tine, din motive numai de tine știute. Psst! Adevăratul secret rămâne la mine, pentru că, te rog să mă crezi, e groaznic de plicticos să știi totul!
Să nu mai spui nimănui! Să nu mai spui nimănui ce scrie în această carte!
Ei? Sunteți curioși?

„Secretele au puterea să stăpânească lumea. Secretele mi-au dat aripi, mi-au dat încredere, mi-au permis să ajung acolo unde mi-am dorit. Iubesc secretele!“ – THORSTEN HAVENER

Forma de artă practicată de Thorsten Havener demonstrează că secretele au stat la baza descoperirii lumii, au alimentat generos istoria și modelează neobosit prezentul.

Nimic nu exercită mai multă forță de atracție decât perspectiva de a deveni stăpânul unui secret. Dar ce este acela un secret?

Cum ne marchează secretele, cum ne fac viața mai interesantă, cum mărturisirea lor ne poate elibera sau băga în bucluc și, de fapt, de ce avem nevoie de secrete?

Fie că e vorba de secrete profesionale, de secretele prietenilor, ale colegilor sau ale copiilor, de bine păzitul secret de familie, cu toții avem secretele noastre.

colecţia savoir-vivre
traducere: Mihai Moroiu
ilustraţia copertei: Irina Dobrescu
135 x 210 mm; 200 pp.
broşată cu clape
978-606-8977-48-5