Istoria neașteptată - Sam Willis & James Daybell

epicentru stock
epicentru id 978-606-8977-47-8
255 леев

Doctorul Sam Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi istorici din Marea Britanie. Cercetările pe care le întreprinde îl conduc în aventuri prin întreaga lume. A realizat douăsprezece seriale de televiziune pentru BBC şi National Geographic, inclusiv Drumul Mătăsii, şi a scris multe volume istorice de mare succes.

James Daybell este professor de Istorie Britanică Modernă, specializat pe perioada timpurie, la University of Plymouth, şi este Fellow of the Royal Historical Society. A scris opt cărţi şi a apărut în numeroase documentare istorice produse de BBC.

ISTORIE PURĂ, PERSONAJE FLAMBOAIANTE, TANDREȚE,UMOR ȘI FARMEC BRITISH

De la victorieni la al Doilea Război Mondial, de la Imperiul Roman la Revoluția Franceză, de la Tutankhamon la ziua de ieri, de la Leonardo la STASI cu episoade senine și suferințe teribile, de la pictura rupestră la puterea imperială, o explozie de delicatese istorice și un tezaur grandios de detalii atât de firești în bizareria lor, un păienjeniș de urzeli și de revelații, o nouă manieră de a afla cu uimire ceea ce credeai că ai știut dintotdeauna.

Un buchet de acadele istorice pe care le poți devora dintr-o suflare, le poți savura cu gratitudine sau, de ce nu, le poți dărui, dacă îți mai rămân.

„Istoria aşa cum n-aţi mai cunoscut-o vreodată!“ – DAN SNOW

An aparitie: 2019

Colectie: Savoir-vivre

Editie: Necartonata

Nr. pagini: 504

Traducator: Ines Hristea