Motivație și recompensă - Robert Schramm

epicentru stock
epicentru id 9786068986326
326 lei
309 lei

VÂRSTA: adulți

Unul din cele mai bune ghiduri pentru intervenția terapeutică la domiciliu în cazul copiilor cu autism.

Cartea lui Robert Schramm este una dintre cele mai căutate ghiduri de terapie comportamentală pentru copiii cu autism. Autorul traduce în limbaj accesibil știința care se află la baza terapiei moderne numite ABA și explică importanța esențială a păstrării motivației copilului de-a lungul întregii zile, reducând sau eliminând cu totul recursul la metode intruzive precum blocarea încercărilor de evadare ale copilului sau insistentele verbale cicălitoare.

Autismul la copii este o adevărată provocare pentru părinți. Recuperarea copilului cu autism nu se petrece la masă, prin repetiții mecanice. ABA/VB este o terapie comportamentală modernă, care pune accentul pe captarea motivației copilului și dezvoltarea unei relații atât de plăcute între terapeut și copil, încât terapeutul nu va putea preda atât de mult cât va vrea copilul sa învețe.

Reedităm unul dintre cele mai căutate titluri ale editurii noastre și deschidem totodată o nouă colecție: META frontiera. Veți găsi în această colecție cărți despre educarea copilului, dar și despre educarea noastră, a adulților. Firul călăuzitor al colecției va fi misiunea Frontiera de a aduce sens și coerență în forul nostru interior și în lucrurile pe care le ducem spre copiii noștri.