Cum creste gradina mea - Gerda Muller

epicentru stock
epicentru id 9786068986357
168 lei
158 lei

VÂRSTA: +5 ani

Mini-enciclopedie ilustrată depre legume

Cum crește grădina mea? se întreabă Sofia, o fetiță care locuiește la oraș, dar care își petrece toate vacanțele la țară, la bunici. Aceștia au o grădină minunată, în care se fac tot felul de legume. Anul acesta, Sofia a primit în dar unelte potrivite pentru ea și își va face propria grădină de legume.

Bunicii o învață tot ce trebuie să știe un bun grădinar. Trebuie să te gândești la tot, să plivești buruienile, să aerisești solul și să ocrotești vietățile folositoare. Odată cu trecerea anotimpurilor, Sofia descoperă tainele plantelor și nebănuitele secrete ale vieții de sub pământ.

Gerda Muller (n. 1926) este o binecunoscută autoare franceză de cărți ilustrate pentru copii. Multe dintre cărțile sale sunt dedicate naturii și secretelor sale fascinante. „Când lucrez în atelierul meu, simt prezența unui copil care mă privește și adesea mă călăuzește. Pentru acest copil scriu (nu pentru părinți sau pentru editori de carte).”

Din aceeași serie cu cartea „Cum crește grădina mea” este și „Sărbătoarea fructelor”, o mini-enciclopedie ilustrată despre fructe.