Din fericire - Remy Charlip

epicentru stock
epicentru id 9786068986272

VÂRSTA: +3 ani

Cartea este povestea plină de umor a unui băiețel plecat spre o petrecere-surpriză. Călătoria lui este un amestec de evenimente fericite și nefericite care fac deliciul copiilor, întotdeauna dornici să o mai asculte încă o dată și încă o dată.

Din fericire, aceasta este o carte pentru tine. Vei afla din ea povestea neobișnuită și simpatică a unui băiețel plecat spre o petrecere surpriză. Și tot din fericire, cu cartea aceasta te vei juca multă vreme, pentru că povestea ei este de neuitat, iar jocurile pe care le poți închipui cu ajutorul ei te vor face să râzi din toată inima. Părintele care citește cartea savurează absurdul comic și alternanța ingenioasă a ilustrațiilor color cu cele alb-negru, ca o paralelă subtilă a călătoriei personajului din carte.

Puteți însoți lectura cărții cu activitățile din Fișa de lucru „Din fericire”.

Remy Charlip (1929-2012) a fost un artist american cu talente multiple: scriitor, coregraf, director de teatru, scenograf și profesor. A câștigat de trei ori premiul New York Times pentru Cea mai Bună Carte Ilustrată a Anului, a fost premiat cu Marele Premiu pentru Ilustrație în cadrul târgului de carte pentru copii de la Bologna și a fost bursier Guggenheim.