Doi șoricei - Sergio Ruzzier

epicentru stock
epicentru id 9786068986050

VÂRSTA: +3 ani


Carte de numărătoare pentru cei mai mici cititori. Cum poți spune o poveste folosind doar numerele 1, 2 și 3?

„Doi șoricei” este o carte mică despre o aventură mare. Doi șoricei pornesc într-o aventură care le pune la încercare prietenia. Pleacă din căsuța lor cochetă, se despart sau se adună după o logică deloc matematică, iar în final se întorc la căsuța prieteniei, împărțind o supă caldă.


Textul este simplu, propozițiile sunt formate din două cuvinte și au scrisul mare, ușor de urmărit de copiii care învață să citească. Copiii au ocazia să practice număratul de la unu la trei în situații mereu imprevizibile, departe de monotonia obișnuită a unei cărți didactice. Ilustrațiile au o mulțime de detalii care urmează să fie descoperite. Întreaga carte este o poveste perfectă în simplitatea ei: are și suspans, și emoție, și visare, adică tot ce îi trebuie unei povești de neuitat.


Vă invităm să vă îndrăgostiți de peisajele suprarealiste ale lui Sergio Ruzzier, desenate în acuarelă și cerneală colorată, și de umorul lui de bună calitate.


La comanda cărții, primiți un link de unde puteți descărca gratuit fișe de lucru, cu activități dezvoltate pe marginea cărții, potrivite copiilor preșcolari.


Sergio Ruzzier este scriitor și ilustrator italian. A locuit vreme de peste 20 de ani în Statele Unite, unde s-a consacrat ca autor și a beneficiat de o bursă de creație din partea Fundației Maurice Sendak. Reîntors în Italia, Sergio Ruzzier continuă să imagineze povești în stilul său grafic inconfundabil, aflat undeva la intersecția dintre banda desenată americană și școala sieneză de pictură.