Carduri de razuit. Picnic - Djeco

epicentru stock
epicentru id DJ09738

    Djeco Carduri de răzuit, Picnic, sunt gravate pentru copii cu stil! Există patru imagini gata de răzuit de folia protectoare cu ajutorul unei ustensile de lemn. Pur și simplu ștergeți de-a lungul liniilor pentru a dezvălui culorile minunate ascunse sub folia protectoare.

    Djeco The Picnic este proiectat în culori pastelate delicate și fiecare ilustrație va arăta uimitoare atunci când distracția și creativitatea este în toi. Tablourile de artă de 22 x 15 cm vin cu un ghid de culori și sunt ambalate într-un manșon robust din carton de 21,5 x 23 cm. Un mic cadou minunat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani.


Setul include:

  • 4 carduri de răzuit, pentru a descoperi magia Djeco!
  • un răzuitor din lemn pentru revelarea culorilor
  • ghid de culoare inclus



Recomandat copiilor de la 6 la 11 ani

ATENŢIE! Contraindicat la copii sub 3 ani, conține părți mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub supravegherea directă a unui adult. Fabricat din materiale netoxice cu vopsele netoxice în conformitate cu reglementările EN71 și ASTM.

Producător Djeco, Franța


Magazinul nostru oferă doar produse originale marca DJECO certificate conform Directivei europene privind siguranța jucăriilor 2009/48 / CE. Aceasta înseamnă că jucăria nu conține compuși chimici și materiale care pot dăuna sănătății copilului.